top of page
3CBE0FAE-8E50-4FFD-9EBD-4ECD0726DC34_1_2

Konsten är både vägen in och vägen ut....


Kreativitet och en portion entreprenörskap har gjort det möjligt att leva på mitt skapande. Ett ständigt undersökande av material och metod har gjort att jag arbetar med både lera, sten och måleri. Att gestalta våra tillstånd och den resa det är att vara människa har varit det som driver mig. Jag jobbar i huvudsak med kroppen och människan i  rörelse genom livet. 

-Hur är det av vara människa och själ här på jorden? 

Konsten är självterapeuptisk och helande och kan fylla livet med glädje, ge nya vägar och öppna dörrar in till oss själva.

Jag arbetar även som samtalsterapeut, vilket jag både upplever att mitt konstnärskap berikas av på flera sätt. Att förstå oss själva befriar och ger möjlighet till ett helare liv. För mig är terapi tillsammans med konsten en dörr till förståelse. Min upplevelse är att vårt kreativa uttrycket i alla dess former är en nyckel till att få känna oss levande.

Jag är i stort sett autoditakt eller självlärd förutom de två år jag gick på Gotlands Konstskola. Jag drivs av mitt egna behov av att uttrycka mig och min orädda lust att pröva mig fram. 

Jag arbetar även som kostymdesigner av främst historiska dräkter med fokus på medeltida kläder, ett företag jag drivit sedan 1995. Den textila produktionen arbetar jag med i Indien. Till det lilla familjeskrädderiet återkommer jag varje år sedan drygt 25 år tillbaka. Ett unikt samarbete som gett mig inspiration och frihet att utvecklas inom både konst och design och som gjort Indien till ett andra hem.

Under sommarhalvåret är Ni välkomna att besöka mig i ateljén och det öppna trädgårdsgalleri som finns på gården i Stenkyrka på Gotland.

På gården finns också vår butik med Medeltida dräkter inrymd i vår flygel från 1400-talet.

 

Berör och låt dig beröras

bottom of page